9 Personenbus huren Terneuzen

9 Personenbus huren Terneuzen
Vrij van borg & 100% km vrij!!

Bus verhuur Zeeland heeft 9-persoons bussen beschikbaar die van alle gemakken zijn voorzien! Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een vrijgezellenfeest of groepsuitje; de ruime 9-persoonsbus van Bus verhuur Zeeland brengt u en uw gezelschap graag van A naar B. Door onze scherpe prijzen en uitstekende voorwaarden bent u bij ons verzekerd van betrouwbaarheid en kwaliteit. 9 Personenbus huren Terneuzen.

Wintersport of zonvakantie?
Bij Bus verhuur Zeeland wordt de 9-persoonsbus voor een zeer scherpe prijs geheel aangepast aan uw bestemming. De bus wordt volledig rijklaar gemaakt en voorzien van zomer- of winterbanden. Gaat u op wintersport? Dan ontvangt u de bus met winterbanden én geheel kosteloos een set sneeuwkettingen! Het enige dat u hoeft te doen is reserveren, Bus verhuur Zeeland regelt de rest.

“Bus verhuur Zeeland biedt u graag een helpende hand!”

Eigenschappen

Merk + model

Type:

Brandstof:

Versnellingen:

Airco:

Aantal personen:

Laadruimte:

Radio/cd-seler:Overig:

Volkswagen

Transporter

Diesel

5, geschakeld

Ja

9

0.65 x 140 x 13 cm

AanwezigOnze jonge bussen voldoen aan de euronormen, wat betekent dat deze bussen in ieder land mogen rijden.

Extra's

Sneeuwkettingen Busverhuurzeeland

Sneeuwkettingen

Gratis

Bij Bus verhuur Zeeland wordt de 9-persoonsbus voor een zeer scherpe prijs geheel aangepast aan uw bestemming. De bus wordt volledig rijklaar gemaakt en voorzien van zomer- of winterbanden. Gaat u op wintersport? Dan ontvangt u de bus met winterbanden én geheel kosteloos een set sneeuwkettingen! Het enige dat u hoeft te doen is reserveren, Bus verhuur Zeeland regelt de rest. 9 Personenbus huren Terneuzen.

Dakdragers busverhuurzeeland

Dakdragers

€ 25,00 per gebruik

Bij Bus verhuur Zeeland wordt de 9-persoonsbus voor een zeer scherpe prijs geheel aangepast aan uw bestemming. De bus wordt volledig rijklaar gemaakt en voorzien van zomer- of winterbanden. Gaat u op zomervakantie of wintersport? Dan ontvangt u de bus met zomer/winterbanden én kunt u ook dakdragers en een dakkoffer huren. Het enige dat u hoeft te doen is reserveren, Bus verhuur Zeeland regelt de rest. 9 Personenbus huren Terneuzen.

Dakkoffer Busverhuurzeeland

Dakkoffer

Dagprijs € 7,50

Bij Bus verhuur Zeeland wordt de 9-persoonsbus voor een zeer scherpe prijs geheel aangepast aan uw bestemming. De bus wordt volledig rijklaar gemaakt en voorzien van zomer- of winterbanden. Gaat u op reis en heeft u veel bagage mee? dan kunt u een dakkoffer huren. Het enige dat u hoeft te doen is reserveren, Bus verhuur Zeeland regelt de rest. 9 Personenbus huren Terneuzen.

eigen risco verlagen busverhuurzeeland

U kunt het eigen risico verlagen

Dagprijs € 25 incl BTW

Bij Schade is het eigen risico € 1500,00 (voor bedrijven excl. btw). Voor € 25,00 per dag kunt u deze
verlagen naar € 500,00.

Vraag ons naar de mogelijkheden en de voorwaarden hiervoor. 9 Personenbus huren Terneuzen.

Dáárom huurt u bij Bus verhuur Zeeland!

Uitstekend
Gebaseerd op 256 recensies
Karim Ben Sellam
Karim Ben Sellam
2024-05-12
Top service en goede prijzen. Kwalitatief goede bussen en een heel flexibele en meedenkende eigenaar! Voor herhaling vatbaar!
Andrea heinz
Andrea heinz
2024-04-30
good company professional and fast💪🏻 thanks
Foodcurators
Foodcurators
2024-04-29
Geweldige service, goede bussen, altijd goede communicatie. Echt een hele fijne verhuurpartner waar wij zeker terug komen
Coert Bokma
Coert Bokma
2024-04-17
Ik zocht zaterdagmiddag om 17.45 nog een bus voor maandagochtend 08.15 tot 20.00 uur en de eigenaar was nog aanwezig. De maat bus die ik zocht was niet meer beschikbaar maar na een leuk gesprek over motorfietsen kreeg ik een mooie deal op een upgrade naar een grotere bus. Die reed heerlijk en voldeed perfect aan de behoefte. Zeer tevreden vlotte afhandeling en geen kosten voor extra kilometers en keurig een Btw factuur, de volgende keer graag weer👍
William Van schilt
William Van schilt
2024-04-09
Klantvriendelijk niet duur ik was een paar uurtjes later en zelfs dat was allemaal geen probleem bij busverhuur zeeland zeker een aanrader het is een toppertje
esma sakic
esma sakic
2024-04-05
Busje gehuurd voorr 9 personen helemaal tevreden. Service was top zeer klantvriendelijk! Zeker een aanrader
Peer CX
Peer CX
2024-04-03
Ik ben niet zo van de grote ketens met al hun onpersoonlijke bureaucratie. Ik was dan ook wat blij met deze lokale verhuurder. Geen gedoe, fijne communicatie, alles liep gewoon lekker soepel. Fijn om zo’n adresje bij je in de buurt te hebben. Nu voor de tweede keer een busje gehuurd voor verhuizing van mijn ouders. Was weer top.
Nathan Nieuw
Nathan Nieuw
2024-04-02
Goeie service komt afspraken na en doet moeite voor ze klanten top verhuur bedrijf
M Goud
M Goud
2024-03-14
Eigenaar adverteert met kilometervrij, zaten geen addertjes onder het gras. Goeie bus, schoon, verzekerd & met ANWB service onderweg. Mocht ik ooit nog eens een bus nodig hebben ga ik zeker hier nog eens huren. Bedankt heren voor de service en schappelijke prijs.
× Hoe kan ik je helpen?