Auto huren zonder borg Ritthem

Auto huren zonder borg Ritthem

Speciaal voor onze zakelijke en particulieren klanten heeft Bus Verhuur Zeeland luxe uitgevoerde personenauto’s beschikbaar! U huurt één of meerdere personenauto’s zonder extra leasekosten, zonder opzegtermijn en borg-vrij! Auto huren zonder borg Ritthem.

Bij BusverhuurZeeland bieden we Shortlease aan als een flexibele oplossing voor ondernemers of particulieren die voor een korte periode een auto of bus nodig hebben. De voordelen van Shortlease bij BusverhuurZeeland zijn:

Flexibiliteit: Met Shortlease kunnen bedrijven en particulieren te allen tijde een voertuig huren voor een kortere periode, afhankelijk van de behoefte.

Geen hoge investeringen: Met Shortlease hoeft u geen grote investeringen te doen omdat u de auto of bus voor een kortere periode huurt.

Geen hoge maandelijkse kosten: Bij Shortlease worden de maandelijkse kosten zo laag mogelijk gehouden, omdat de looptijd van het contract korter is.

Snel beschikbaar: BusverhuurZeeland heeft een uitgebreid wagenpark, waardoor het mogelijk is om snel een geschikte auto of bus beschikbaar te hebben.

Geen zorgen: BusverhuurZeeland neemt alle zorgen, zoals onderhoud en reparaties, op zich, waardoor u zich op uw bedrijfsactiviteiten kan concentreren.

Kortom, Shortlease is een ideale oplossing voor bedrijven en particulieren die tijdelijk een auto of bus nodig hebben zonder zich zorgen te maken over hoge kosten en een langlopend contract. BusverhuurZeeland biedt deze service aan tegen zeer redelijke prijzen en uitstekende klantenservice.

“Bus verhuur Zeeland biedt u graag een helpende hand!”

Auto huren zonder borg Ritthem

Short lease

Onze bussen, personenauto’s en motoren zijn naast dag- of weekverhuur ook beschikbaar voor shortlease. Dit betekent dat u onze voertuigen kunt leasen voor een periode van één maand tot een leaseperiode van twee jaar! Deze leasevorm is uitermate geschikt voor ondernemers die weinig tot geen financieel risico willen lopen. Ook is het mogelijk om onze voertuigen op projectbasis te leasen. Bij Bus Verhuur Zeeland zit u niet vast aan extra leasekosten of een opzegtermijn. Na een maand is de open huurovereenkomst per direct opzegbaar! Auto huren zonder borg Ritthem.

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden of prijzen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag!

× Hoe kan ik je helpen?