Bestelbus huren Serooskerke

Bestelbus huren Serooskerke
Vrij van borg & 100% km vrij!!

Een verhuizing neemt veel tijd en ruimte in beslag. Het laatste dat u wilt, is onrust over alle spullen die veilig en snel vervoerd moeten worden. Nu kunt u ervoor kiezen om een verhuisbedrijf in te schakelen, maar het is nog fijner om het zelf te doen met het juiste vervoermiddel! Voor slechts €100,00 per dag huurt u bij Bus verhuur Zeeland een zeer ruime verhuis bus (11m3)! U betaalt geen borg, u rijdt kilometer-vrij en alle bussen zijn beschikbaar voor zowel particuliere als zakelijke verhuur. Bestelbus huren Serooskerke.

“Bus verhuur Zeeland biedt u graag een helpende hand!”

Eigenschappen

Merk + model

Type:

Brandstof:

Versnellingen:

Airco:

Aantal personen:

Laadruimte:

Trekhaak:Overig:

Volkswagen

Crafter

Diesel

6, geschakeld

Ja

3

327 x 178 x 192 cm

Op aanvraagOnze jonge bussen voldoen aan de euronorm 6, wat betekent dat deze bussen in ieder land mogen rijden.

Extra's

Pompwagen

Pompwagen

Dagprijs € 25,00 per item

Bent u voor een grote klus op zoek naar een palletwagen, of ook wel pompwagen of pallettruck genoemd? Een pallettruck is geschikt voor het laden en lossen van bakwagens waar pallets opgestapeld zitten. Een pompwagen is een hulpmiddel, speciaal ontworpen om een pallet mee te verplaatsen. Bestelbus huren Serooskerke.

steekwagen Bus Verhuur Zeeland

Steekwagen

Dagprijs € 5,00 per item

Het verplaatsen van verhuisdozen kan een tijdrovende en loodzware opdracht zijn. Bij Bus verhuur Zeeland is het daarom mogelijk om een steekwagen te huren! Met een steekwagen stapelt u de verhuisdozen op en dankzij de 2 handvatten is dit de ideale tool om snel uw bezittingen in- en uit te laden. Bestelbus huren Serooskerke.

Rolplateau Bus Verhuur Zeeland

Rolplateau

Dagprijs € 5,00 per item

Verplaats uw witgoed en meubels snel en makkelijk met een rolplateau van Bus verhuur Zeeland! U schuift het rolplateau zeer eenvoudig onder uw wasmachine, koelkast of misschien zelfs dressoir en rolt deze vervolgens naar de bestemming. Bestelbus huren Serooskerke. 

verhuisdeken Bus Verhuur Zeeland

Verhuisdeken

Dagprijs € 2,50 per item

Wanneer uw meubels vervoerd worden, is de kans aanwezig dat deze beschadigd raken. Wanneer u gebruik maakt van een of meerdere verhuisdekens, beschermt u uw meubels en overige goederen tijdens transport. Bestelbus huren Serooskerke. 

spanbanden Bus Verhuur Zeeland

Spanband

Dagprijs € 2,50 per item

Een spanband wordt te allen tijde aangeraden om zo uw bezittingen te beschermen tijdens het transport. U heeft de keuze om een spanband met of zonder ratel te huren, net wat voor u het prettigst werkt. Bestelbus huren Serooskerke.

eigen risco verlagen busverhuurzeeland

U kunt het eigen risico verlagen

Dagprijs € 25 incl BTW

Bij Schade is het eigen risico € 1500,00 (voor bedrijven excl. btw). Voor € 25,00 per dag kunt u deze
verlagen naar € 500,00.

Vraag ons naar de mogelijkheden en de voorwaarden hiervoor. Bestelbus huren Serooskerke.

Dáárom huurt u bij Bus verhuur Zeeland!

Uitstekend
Gebaseerd op 256 recensies
Karim Ben Sellam
Karim Ben Sellam
2024-05-12
Top service en goede prijzen. Kwalitatief goede bussen en een heel flexibele en meedenkende eigenaar! Voor herhaling vatbaar!
Andrea heinz
Andrea heinz
2024-04-30
good company professional and fast💪🏻 thanks
Foodcurators
Foodcurators
2024-04-29
Geweldige service, goede bussen, altijd goede communicatie. Echt een hele fijne verhuurpartner waar wij zeker terug komen
Coert Bokma
Coert Bokma
2024-04-17
Ik zocht zaterdagmiddag om 17.45 nog een bus voor maandagochtend 08.15 tot 20.00 uur en de eigenaar was nog aanwezig. De maat bus die ik zocht was niet meer beschikbaar maar na een leuk gesprek over motorfietsen kreeg ik een mooie deal op een upgrade naar een grotere bus. Die reed heerlijk en voldeed perfect aan de behoefte. Zeer tevreden vlotte afhandeling en geen kosten voor extra kilometers en keurig een Btw factuur, de volgende keer graag weer👍
William Van schilt
William Van schilt
2024-04-09
Klantvriendelijk niet duur ik was een paar uurtjes later en zelfs dat was allemaal geen probleem bij busverhuur zeeland zeker een aanrader het is een toppertje
esma sakic
esma sakic
2024-04-05
Busje gehuurd voorr 9 personen helemaal tevreden. Service was top zeer klantvriendelijk! Zeker een aanrader
Peer CX
Peer CX
2024-04-03
Ik ben niet zo van de grote ketens met al hun onpersoonlijke bureaucratie. Ik was dan ook wat blij met deze lokale verhuurder. Geen gedoe, fijne communicatie, alles liep gewoon lekker soepel. Fijn om zo’n adresje bij je in de buurt te hebben. Nu voor de tweede keer een busje gehuurd voor verhuizing van mijn ouders. Was weer top.
Nathan Nieuw
Nathan Nieuw
2024-04-02
Goeie service komt afspraken na en doet moeite voor ze klanten top verhuur bedrijf
M Goud
M Goud
2024-03-14
Eigenaar adverteert met kilometervrij, zaten geen addertjes onder het gras. Goeie bus, schoon, verzekerd & met ANWB service onderweg. Mocht ik ooit nog eens een bus nodig hebben ga ik zeker hier nog eens huren. Bedankt heren voor de service en schappelijke prijs.
× Hoe kan ik je helpen?