KvK: 77010973 | BTW: NL003151101B54

Home

Bus verhuur Zeeland

Waar een bus huren zó geregeld is!

Zorgeloos en snel een bus huren in Zeeland? Bij bus verhuur Zeeland huurt u zowel zakelijk als particulier een bestelauto, personenbus of verhuis bus voor een zeer aantrekkelijke prijs. Met slechts één druk op de knop neemt u contact met ons op. Laten we snel een afspraak maken! Bus verhuur Zeeland.

Over ons

Bus verhuur Zeeland staat garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en transparantie. U huurt bij ons een bestelauto, personenbus of verhuis bus voor een vaste dagprijs, onder uitstekende voorwaarden en zonder onaangename verrassingen. Zoals het hoort!

Bus verhuur Zeeland is 24/7 bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden. Staat er een reis gepland, gaat u verhuizen, heeft uw bedrijf een (tijdelijk) tekort aan bussen  of heeft u met spoed een bus nodig? Bus verhuur Zeeland staat voor u klaar!

Snel contact?

0118-578605

Neem vrijblijvend contact op

01.

Bekijk assortiment

Bij Bus verhuur Zeeland kunt u rekenen op kwalitatief sterke, betrouwbare voertuigen. Ons aanbod is  voorzien van de juiste documentatie en voldoen aan alle veiligheidseisen. Nieuwsgierig naar ons aanbod?

02.

Veelgestelde vragen

Wij staan 24/7 voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Kunt u uw antwoord niet vinden op de betreffende pagina, bekijk dan eerst eens onze Q&A. Grote kans dat het antwoord hier te vinden is!

03.

Neem contact op!

Gaat uw voorkeur naar een persoonlijk gesprek? Bus verhuur Zeeland staat voor u klaar om u te voorzien van alle mogelijke informatie. Neem gerust contact met ons op. Hoe u dit het snelst kunt doen?

Waarom u een bus huurt bij Bus verhuur Zeeland?

Wij streven naar een goede samenwerking met zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij hechten veel waarde aan goede service en communicatie. Van breng- en haalservice tot vervangend vervoer bij pech; Bus verhuur Zeeland helpt!

Uitstekende
service

Wij staan voor u klaar. In alle gevallen, overal.

Goed verzekerd de weg op!

24/7 pechhulp en vervangend vervoer + hotelvergoeding indien nodig.

Brengen &
halen

Maak gebruik van onze haal- en brengservice. Bij ons mogelijk!

Particulier &
zakelijk

Zakelijk of particulier een voertuig huren? In beide gevallen zit u goed bij ons!

Eerlijke
prijzen

Geen verborgen bedragen of verrassingen achteraf.

Persoonlijk & betrokken

Wij verhuren niet alleen voertuigen, maar begeleiden en ondersteunen wij u ook.

Veel gestelde vragen

Heeft u een vraag aan ons? Mogelijk is het antwoord hier te vinden.

Het is niet mogelijk uw reservering te annuleren. Neem gerust contact met ons op voor u een reservering plaatst, zodat alle vragen en voorwaarden vooraf besproken kunnen worden.

Wanneer u een personenauto, bestelauto of verhuis bus wilt huren, betaalt u geen borg. Bij het huren van een motor rekent Bus verhuur Zeeland €250,00 borg. Gelieve dit bedrag contant te betalen. U ontvangt het bedrag naderhand, mits alle voorwaarden zijn nageleefd, contant retour.

De personenbus heeft ruimte voor 8 personen + bestuurder. 9 personen in totaal.

Bus verhuur Zeeland verhuurt voertuigen per kalenderdag, d.w.z van 08:00 tot 08:00 uur de volgende
ochtend.

Wanneer u een personenauto, bestelauto, personenbus of verhuis bus huurt, kunt u onbeperkt kilometers rijden. Huurt u een motor, dan zijn de eerste 100
kilometers vrij. Daarna €0,15 per kilometer.

 Wanneer u een personenauto, bestelbus, negenpersonenbus of bestelauto huurt, heeft u een rijbewijs B nodig. De minimumleeftijd hiervoor is 18 jaar. Huurt u een motor, dan is dit mogelijk vanaf 24 jaar + minimaal 2 jaar rijervaring.

Wanneer u een huurovereenkomst tekent, bent u verantwoordelijk voor het voertuig. Bij Bus verhuur Zeeland is het mogelijk om geheel kosteloos meerdere bestuurders aan ons door te geven, zodat er meerdere personen in het voertuig mogen rijden. Iedereen met een geldig Nederlands rijbewijs B mag bestuurder zijn, mits dit bij Bus verhuur Zeeland is aangegeven.

Let op: Dit geldt niet voor de motoren. Vraag naar de mogelijkheden als u van plan bent een tweede persoon te laten rijden op een gehuurde motor van Motor huren Zeeland. 

Standaard is het eigen risico € 1250,00 (voor bedrijven excl. btw). Voor € 25,00 per dag kunt u deze
verlagen naar € 250,00.

Bij de motor is het eigen risico standaard € 1250,00 (voor bedrijven excl. btw) en verlaagbaar tot € 500,00 voor € 25,00 per dag.

Gebaseerd op 112 recensies
TheDirknissan
TheDirknissan
2023-03-04
Top verhuurbedrijf met goeie busjes. Diverse keren een bus van gehuurd. En zal ook zeker de volgende bus bij deze kerel huren
Atakan Coban
Atakan Coban
2023-03-04
Vriendelijke eigenaar en last minute snel geregeld.
Julson Nnn
Julson Nnn
2023-03-04
Goede service. Echt een aanrader 🙂
Menno Jonker
Menno Jonker
2023-03-04
Vlot geregelde, nette bakwagen met laadklep , dekens spanbanden alles beschikbaar volgens afspraak. Vriendelijke uitleg en flesje water voor onderweg.
Drem Api
Drem Api
2023-03-03
Laadbus gehuurd, een uur later zat ik er al in! Fijne communicatie ook en goed geregeld.
Inan yildizturan
Inan yildizturan
2023-03-03
Een vriendelijke ondernemer en hij maakt duidelijke afspraken vooraf bij het verhuren van de bussen!
leon riemens
leon riemens
2023-02-27
Hele snelle reactie, service, en alles snel, goed en betaalbaar.. aanrader
Beynaz Kilic
Beynaz Kilic
2023-02-21
Wij hebben gisteren een bus gehuurd met vriendinnen. Snel contact via mail en telefoon en is afspraken nagekomen. Als er een probleem was werd het ook fijn afgehandeld! Het is zeker de moeite waard om hier nogmaals bus te huren. 🙂
Benjamin Tuasela
Benjamin Tuasela
2023-01-22
Makkelijk en goed contact. Bestelbus in het weekend gebruikt. Rijd goed en fijn. Voor een volgende keer weet ik waar ik moet zijn.
Tarzan & the Beachwaiters
Tarzan & the Beachwaiters
2023-01-21
Prima bus. Super!