Motor

Motor

Welkom bij Motor Huren Zeeland – Dé bestemming voor avontuurlijke motorliefhebbers!

Stap in het zadel van de ultieme motorbeleving met onze splinternieuwe BMW GS 1250. Bij Motor Huren Zeeland hebben we één doel voor ogen: jou de vrijheid van de open weg laten ervaren op deze indrukwekkende machine.

Onze BMW GS 1250 is ontworpen om je hart sneller te laten kloppen en je ziel te laten opstijgen. Met zijn krachtige 1250cc-boxermotor en verfijnde technologieën biedt deze motorfiets een ongeëvenaarde combinatie van prestaties, comfort en betrouwbaarheid. Het robuuste ontwerp en de veelzijdigheid van de GS 1250 maken hem geschikt voor elke weg, of het nu verhard of onverhard is.

Bij Motor Huren Zeeland geloven we in vrijheid zonder beperkingen. Daarom hanteren we het principe van kilometer vrij rijden. Je kunt zorgeloos genieten van je avontuur, zonder je zorgen te hoeven maken over extra kosten per kilometer.

Om onze kostbare motor te besturen, vragen we onze rijders om 24 jaar of ouder te zijn. We willen ervoor zorgen dat je voldoende rijervaring hebt en ten volle kunt genieten van de kracht van de GS 1250.

Bij het huren van onze motor vragen we een borg van 250 euro, die contant betaald dient te worden. We zorgen ervoor dat deze borg veilig wordt bewaard en teruggegeven wordt bij het inleveren van de motor, op voorwaarde dat deze in dezelfde staat is als bij aanvang van de huurperiode.

Waar wacht je nog op? Maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur op de BMW GS 1250 van Motor Huren Zeeland. Neem vandaag nog contact met ons op en reserveer je plek op de open weg!

Let op: Het huren van een motor is mogelijk vanaf 24 jaar. We vragen u om een kopie van een geldig Nederlands rijbewijs A.

Eigenschappen

Merk + model

Type:

Gewicht:

Motor:

PK:

Categorie:

ABS:BMW GS 1250

Touring Enduro of vergelijkbaar

220 kilogram

1195 CC

100 kw (136pk)

A Rijbewijs

Ja


Dáárom huurt u bij Motor Huren Zeeland!

× Hoe kan ik je helpen?