Zakelijke personenauto Kortgene

Zakelijke personenauto Kortgene

Speciaal voor onze zakelijke klanten heeft Bus Verhuur Zeeland luxe uitgevoerde personenauto’s beschikbaar! U huurt zakelijk één of meerdere personenauto’s zonder extra leasekosten, zonder opzegtermijn en borg-vrij! Zakelijke personenauto Kortgene.

Bus Verhuur Zeeland staat garant voor kwaliteit. De prijs hangt volledig af van uw situatie en de gewenste huurperiode. Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Short lease

Onze bussen, personenauto’s en motoren zijn naast dag- of weekverhuur ook beschikbaar voor shortlease. Dit betekent dat u onze voertuigen kunt leasen voor een periode van één maand tot een leaseperiode van twee jaar! Deze leasevorm is uitermate geschikt voor ondernemers die weinig tot geen financieel risico willen lopen. Ook is het mogelijk om onze voertuigen op projectbasis te leasen. Bij Bus Verhuur Zeeland zit u niet vast aan extra leasekosten of een opzegtermijn. Na een maand is de open huurovereenkomst per direct opzegbaar!

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden of prijzen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag!

× Hoe kan ik je helpen?